Një komedi italiane, shfaqet në kryeqytet “La kryptonite nella borsa”

Nga regjisori Ivan Cotroneo, filmi italian “La kryptonite nella borsa” do të shfaqet këtë të mërkurë, më 4 prill, në bibliotekën e Institutit Italian të Kulturës.

Në këtë komedi trajtohet historia e 9 vjeçarit Peppino Sansone, një djalosh i ndjeshëm që jeton bashkë me familjen e tij në Napolin e vitit 1973.

Familja e tij është pak e çrregullt dhe pasi mamaja e tij, Rosaria, bie në depresion nga tradhtia e bashkëshortit të saj, Peppino dërgohet që të jetojë me disa kushurinj për ta shkëputur nga drama familjare.

Image result for La kryptonite nella borsa

Salvatore dhe Titina do të ngarkohen me përkujdesjen e Peppinos, duke e marrë atë me vete në çdo diskotekë e festë feministe që shkojnë. Shumë shpejt, miku i ngushtë i vogëlushit do të bëhet kushuriri i tij Gennaro, një tip i çuditshëm që mendon se është Supermani.

Pas ndodhive të ndryshme, Peppino do të arrijë që të kuptojë dalëngadalë botën e të rriturve. Në fund të filmit, jepet mesazhi se gjithkush duhet të jetojë duke përqafuar veçoritë e veta dhe jo duke i fshehur ato nga bota përreth.

Mos e humbisni këtë film, që nëpërmjet komedisë dhe dramës, do t’ju japë një mesazh të rëndësishëm mbi jetën! Ora: 19:00- 21:00.