Një ekspozite nga Aulona Hoxha vjen në destil. Zbuloni si do jetë

Ekspozita do të quhet Archicomics dhe vjen nga Aulona Hoxha.

Ekspozita do të prezantohet në Destil më date 6 Janar dhe do të qëndroje e hapur deri më datë 13 Janar 2018.

Kaloni hidhini një sy, është interesante.