Nga sytë e kllounit, më 17 tek Cirku Kombëtar

Cirku Kombëtar ju fton të ndiqni premierën e re “Nga Sytë e Kllounit”. Kllouni është simboli i Cirkut dhe personazh shumë i dashur për fëmijët por edhe personazh tragjikomik.

Më 17 dhe 18 Shkurt tek cirku Kombëtar