“MetroPlay”, duel midis Nurije Myftari vs Gent Rrushi

Metro Play është një format intervistash të organizuara nga Teatri Metropol, ku dy personazhe vihen në duel midis njëri – tjetrit dhe u duhet të përgjigjen pyetjeve të bëra.

Intervista e dytë e këtij lloji ka të ftuar artistët Nurije Myftari dhe Gent Rrushi, të cilët janë dy muzikantë që kanë vite që punojnë në Teatrin Metropol.

Formati i intervistave Duo të #MetroPlay është individual, ku të ftuarit nuk janë në dijeni të përgjigjeve të njëri – tjetrit.

Ndiqeni më poshtë këtë intervistë: