Melissa Magnanelli & The Band tek Bla Bla

E ku mund te kalohet me mire java sesa ne Bla Bla Public Bar!? Nje ambient miqesor dhe komod qe do ndizet nga zeri i mrekullueshem i Melissa Magnanelli dhe tingujt e gjalle te Bandes se saj! Ndajeni me ne kete dite festive dhe nuk do te zhgenjeheni!