Mbretëresha në Teatrin Kombëtar. Ja datat

Vjen në skenën e Teatrit Kombëtar në datat 9-10 Qershor ora 20:00, shfaqja “Mbretëresha” me autor Rexhep Qosja në intrerpretimin dhe regjinë e Justina Aliaj (Mjeshtre e madhe), “Smira, lakmia, urrejtja, ambiciet pushtetore, mund të çojnë deri në asimilimin e një Kombi”- Rexhep Qosja.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj