Mbi 300 studentë, pjesëmarrës në Universitetin Veror në Prishtinë

Mbi studentë nga vendi, rajoni dhe bota, do të marrin pjesë në edicionin e 18-të të Universitetin Veror Ndërkombëtar në Prishtinë.

Këtë edicion janë përzgjedhur 15 kurse, ku studentët mund të vijojnë vetëm një kurs, pastaj në fund do të marrin një notë dhe 4 kredi, të cilat pastaj mund t’i transferojnë në universitetet në të cilat vijojnë mësimet.

Pjesëmarrësit vijnë nga rreth 30 vende të botës.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj