Librat më të mirë të 2017-ës, sipas disave

Mes morisë së librave të botuara përgjatë vitit 2017, sipas Politiko.al këto persona kanë zgjedhur:

Preç Zogaj, poet

“Mbi heronjtë dhe varret”, Ernesto Sabato

Arta MARKU, gazetare

“Kokoro”, Natsume Soseki

Agron Gjekmarkaj, pedagog i Letërsisë

“Letra grues seme të vdekun”, Gjovalin Gjadri

Flutura Açka, shkrimtare

“Liria”, Jonathan Frazen