Letërsi, Rrëmujë, Dritë dhe Errësirë

Në vazhdën e “Ditënetët e Librit”, e premte 18 maj ora 16.30, në sallën Skënderbej të Muzeut Kombëtar, një bisedë me autorin e ftuar Loer Kume, mbi të shkruarit, letërsinë, rolin e saj në shoqërinë shqiptare, romanin Histori e Shkurtër e Rrëmujës, dhe pse ky libër është një armë.