Ledio Lako dhe Florjan Binaj vijnë me Tango në arTurbina

Vjen në Skenën e Re ArTurbina për herë të parë komedia “TANGO”(Janë gjëra që ndodhin).

Shfaqja do të jetë premierë në datat 29, 30, 31 Maj dhe 1, 2 Qershor ora 19:00, në interpretimin e aktorëve Ledio Lako, Florjan Binaj dhe me regji nga Artan Imami.