La sconosciuta (Netët e filmit italian)

E ardhur prej disa vitesh në një metropol Italian, Irena është një grua ukrainase që mban në kurriz një udhëtim të gjatë dhe të tmerrshëm dhe më pas, në Itali takime me njerëz të paskrupullt që e shfrytëzuan atë, pafajësinë dhe rininë e saj.
Edhe pse ka kaluar shumë kohë, Irena ende nuk arrin ta harrojë, poshtërimet e shumta dhe dhunën e pësuar.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj