La prima volta (Netët e filmit italian)

Alberto është mjek në një shoqatë bamirësie, maniak ndaj rregullit, i ndarë prej dhjetë vitesh dhe tërësisht i dedikuar emocionalisht dhe shpirtërisht – ndaj vajzës së tij pesëmbëdhjetë vjeçare, Bianca.

Një ditë e ngjashme me ditët e tjera të jetës së tij, plotësisht e organizuar, metodike dhe e rregullt, vjen një rrufe në qiell të hapur : fshehurazi lexon ditarin e Bianca-s dhe mëson se vajza e tij e vogël është gati të bëjë dashuri për herë të parë!

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj