La pazza gioia, Netët e filmit italian

Beatrice Morandini Valdirana është një llafazane teatrale, e vetëquajtur konteshë, dhe sipas mendimit të saj, në intimitet me të fuqishmit e tokës.
Donatella Morelli është një grua e re plot me tatuazhe, e brishtë dhe e heshtur e cila mban një secret të dhimbshëm. Që të dyja janë të ftuara në një komunitet terapeutik për gra me çrregullime mendore, të klasifikuara si të rrezikshme për shoqërinë.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj