Ky qytet në Kosovë bëhet me bustin e vet të Skëndërbeut

Gjatë manifestimit tradicional të përvitshëm “Flaka e Janarit”,  qyteti i Gjilanit në Kosovë do të zbulojë bustin dedikuar heroit të madh shqiptar, Gjergj Kastriot Skënderbeut.

Ky monument vjen me rastin e përvjetorit të 550 të heroit, ku edhe manifestimi i këtij viti do t’i kushtohet figurës së rëndësishme shqiptare.

Sipas organizatorëve të këtij eventi, busti do të zbulohet më 17 janar dhe do të vendoset përpara objektit të zyrës së kryetarit të Komunës së Gjilanit.