Kurs Filozofie dhe Psikologjie, e enjte 5 prill ora 19:00

Filozofia dhe Psikologjia përbënin gjithmonë mjetin me të cilin njeriu zbulonte të vërtetat themelore të vetes së tij dhe shoqërisë në të cilën ai jetonte. Filozofia, domethënë Dashuria për Dijen, na udhëheq në Qendrën tonë, aty ku mund të gjejmë të gjitha përgjigjet mbi arsyen dhe kuptimin e jetës.

Disa nga Temat:
– Përbërja e Njeriut
– Burimet e Stresit
– Maskat e njeriut
– Njohja e vetvetes
– Vetëbesim – vetëvlerësim
– Administrimi i kohës
– Kontrolli i emocioneve dhe veseve
-Simbolet dhe Mitet
– Nevojat tona dhe si i plotësojmë ato.
– Vullneti i Lirë dhe Fati

Ju ftojmë të bëheni pjesë e Grupit të ri me datën 5 Prill në orën 19:00 tek Adresa: Rruga Thanas Ziko 86, afër Vilës Goldi.
tel: 0683846540 – 044319211 – 042247912
E-mail: info@akropoliri.al

Ju presim
Qendra Filozofike dhe Kulturore
Akropoli i Ri