Koncert për fëmijët që vuajnë nga kanceri. Ka kush do performojë në Shesh

Në 11 prill, në orën 19.30 në Sheshin Skënderbej organizohet koncerti bamirësisë “Një kënge për jetën”, me pjesmarrjen e shumë artistëve të njohur si: Aurela Gaçe, Ermal Mamaqi, Bes Kallaku, Sabri Fejzullahu, Eli Fara, Xhensila Myrtezaj, Mirush Kabashi, Bujar Asqeriu, Eranda Libohova, Sidrit Bejleri. Të ardhurat e këtij koncerti do të shkojnë për fëmijët që vuajnë nga kanceri.

Të gjithë bashkë mundemi qe t’i ndihmojmë ata fëmijë që të kenë një shans për të jetuar. Çdo kush mund të blejë biletën e tij dhe kështu bëhet një mundësi që ata fëmijë të vazhdojnë të luftojnë.

Për bileta shkruani në Facebook ose Instagram tek Ticket Information.