Koncert i Quartetto di Cremona – 250-vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven

Koncert i Quartetto di Cremona - 250-vjetori i lindjes së Ludwig van Beethoven

Rifillon interpretimi i plotë i Kuarteteve për Harqe të L. v. Beethoven me rastin e 250 vjetorit të lindjes së kompozitorit të madh me koncertin e dytë të Kuartetit të Cremona-s: Cristiano Gualco – violinë Paolo Andreoli – violinë Simone Gramaglia – viola Giovanni Scaglione – violonçel. Koncerti organizohet në kuadër të Festivalit Different Trains.

Hyrja është falas dhe e kufizuar në përputhje me dispozitat e sigurisë për parandalimin e përhapjessë Covid-19. Mbajtja e maskës është e detyrueshme. Ka 15 vende dhe mund të rezervoni me email në: iictirana@esteri.it.

cid:image002.jpg@01D69BD9.415004E0