Koncert Da Vinci 500

Kompozimet e krijuara në nder të Leonardo Da Vinci (1452-1519), sillen në Tiranë në 500 vjetorin e vdekjes, nën interpretimin e:
David Heyes – Kontrabas
Sarah Poole- Soprano
Dritan Gani- Kontrabas

Ky aktivitet është mundësuar nga Bashkia Tiranë dhe Ministria e Kulturës.