Këto janë pesë restorantet më të mira në botë, sipas milionerëve

Pasuria shpeshherë vjen me një shije shumë të shtrenjtë dhe posaçërisht kur është fjala për ushqim e pije.

Në mënyrë që të zbulojnë se ku pëlqejnë të hanë drekë e darkë personat më të pasur të botës, ‘Elite Traveler’ ka anketuar shumë prej tyre dhe ka zbuluar destinacionet e tyre të preferuara përgjatë shtatë kontinenteve.

Këto janë top pesë restorantet në të cilat milionerët e botës parapëlqejnë të drekojnë:

5- Osteria Francescana, Modena, Itali

Image result for Osteria Francescana, Modena, Italy

4 – Per Se, New York, SHBA

3- Eleven Madison Park, New York, SHBA

Image result for Eleven Madison Park, New York, SHBA

2- Azurmendi, Larrabetzu, Spanjë

1- Alinea, Chicago, SHBA