Keni lule në shtëpi? Zbuloni sekretin se si t’i mbroni ato nga vyshkja e shpejtë!

Jeni adhurues i luleve, por keni vënë re se ju vyshken shpejt? Mos u shqetësoni, një sekret i vogël ju vjen në ndihmë!

Merrni një pelenë fëmijësh (pampers) dhe hidhini sipër ujë. Pasi ta keni bërë këtë, hiqni pjesën mbuluese të pelenës dhe do të vini re xhelin që është brenda saj.

Merreni këtë të fundit dhe hidheni në plehun e lules që do të mbillni. Më pas, vendosni lulen sipër. Xheli bën që lulja të ketë lagështinë e duhur që i nevojitet për të çelur dhe qëndruar për një kohë të gjatë.