Jetë Nate

 • FUNKDHEDISCO

  FUNK DHE DISCO

  E premtja do të jetë një natë unikale në Discobox, kushtuar muzikës Funk dhe Disco, performuar nga dy veteranë të disqeve: Dj Laire 1 (Ru), i cili ...

  2017-03-31 deri 2017-03-31
  Jetë Nate
 • LeaveAMessageInABall

  Leave A Message In A Balloon

  Muzikë dhe mesazhe në tullumbace… Eksperimentohet diçka ndryshe dhe e veçantë, duke dhënë mesazhe me tullumbacet që qëndrojnë ...

  2017-03-21 deri 2017-03-24
  Jetë Nate
 • 14141790115523213120

  Marsela Çibukaj në Peza Music Garden

  Marsela Cibukaj rikthehet në Pezë me zërin e saj mrekullueshëm që kombinuar bashkë me atmosferën dhe freskinë e kopshtit të ...

  2016-08-31 deri 2016-08-31
  Jetë Nate
 • 14088666633111640190

  Latin Moon të premten në 'Tipsy Lounge Tirana'

  Nata Latine do të zhvillohet në 'Tipsy Lounge Albania' ditën e premte...  LATIN MOON! Nata latine në Tipsy Lounge Tirana bë ...

  2016-08-24 deri 2016-08-24
  Jetë Nate
 • vl

  Venera dhe Lindi më 26-27 gusht, tek Peza Music Garden

  Pas suksesit të padiskutueshëm të herës së parë, mirëpresim për herë të dytë çiftin më simpatik e t&e ...

  2016-08-23 deri 2016-08-23
  Jetë Nate
 • 187_452

  Muzikë Live

  VooDoo Band  Mbrëmjen e së enjtes, me datë 24 Korrik, në Lizard Club vijnë VooDoo Band për kënaqësinë tuaj. VooDoo Band do t ...

  2014-07-23 deri 2014-07-23
  Jetë Nate
 • 148_443

  Muzikë Live

  Grupi LYNX në Lizard Club ...

  2014-07-16 deri 2014-07-16
  Jetë Nate
 • 811_849

  Muzikë Live

  LYNX në Charl’s Bistro. ...

  2014-07-15 deri 2014-07-15
  Jetë Nate
 • 779_509

  Muzikë Live

  Eugent Bushpepa live në Charl's Bistro. ...

  2014-07-11 deri 2014-07-11
  Jetë Nate
 • 290_938

  Muzikë Live

  Grupi LYNX ...

  2014-07-08 deri 2014-07-08
  Jetë Nate
 • 720_428

  Muzikë Live

  Vedat Ademi live në Charl’s Bistro. ...

  2014-07-02 deri 2014-07-02
  Jetë Nate
 • 980_712

  Muzikë Live

  LYNX në Charl’s Bistro. ...

  2014-07-01 deri 2014-07-01
  Jetë Nate
 • 914_271

  Muzikë Live

  Eugent Bushpepa live në Charl's Bistro  Mbrëmjen e sotme, këngëtari i mirënjohur i muzikës rock në Shqipëri, Eugent Bushpepa do t ...

  2014-06-26 deri 2014-06-26
  Jetë Nate
 • 784_278

  Muzikë Live

  Grupin NA sonte në Tirana Rock.  Grupi NA mendon gjithmonë për kënqësinë tuaj, që ajo të jetë dinamike dhe ekspresive. Mbr&e ...

  2014-06-26 deri 2014-06-26
  Jetë Nate