Kangoo në park

Dëshironi të shndërroni rutinën tuaj të stërvitjes në diçka argëtuese dhe emocionuese? Nëse përgjigjia është po, eja të provoni një eksperiencë ndryshe, jashtë palestrave e ambienteve të mbyllura.
Pas aerobisë, crossfit-it dhe jogës te Fushat Sportive në Parkun e Madh të Liqenit vjen Kangoo poëer.

Merr miqtë dhe eja të hidhemi e të kërcejmë së bashku me instruktoren Gentjana Goxhaj nga Kangoo Club Albania.

Ju mirëpresim sot ora 19:30!