Kangoo në Park

Dëshironi të shndërroni rutinën tuaj të stërvitjes në diçka argëtuese dhe emocionuese? Nëse përgjigjia është po, eja të provosh një eksperiencë ndryshe, jashtë palestrave e ambjeteve të mbyllura. Pas aerobisë e jogës te Fushat Sportive në Parkun e Madh të Liqenit vjen Kangoo power. Merr miqtë dhe eja të hidhemi e të kërcejmë së bashku nën kujdesin e indtruktorëve. Aktiviteti është i hapur për këdo që dëshiron të provojë lëvizjet e para të Kangoo.

Ju mirëpresim ditën e Enjte, ora 19:00.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj