Kangoo Jumping – Luaj Sitki Çiço

2 Korrik, ora 18:00, Sheshi Rekreativ te “Sitki Çiço” – Kangoo Jumping

Rikthehen aktivitetet sportive te Sheshi Rekreativ te “Sitki Çiço”. Merr shokët dhe eja të kërcejmë e të hidhemi së bashku me “këpucët e kangurit”. Luajmë, argëtohemi e socializohemi me njëri-tjetrin.

Kalendari i aktiviteteve: http://aprtirana.al/event/luj-sitki-cico/?instance_id=1244

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj