Kanella, perfekte për të humbur peshë

Një studim i fundit nga  shkencëtarët e Universitetit të Michigan në Amerikë, kanë arritur në përfundimin se përdorimi i kanellës ndihmon në humbjen e peshës.

Vaji që ndodhet në këtë erëz, prej të cilit kanella merr edhe shijen e saj karakteristike, stimulon aktivitetin e qelizave dhjamore, që çon në djegien e tyre dhe reduktimin e shtresës dhjamore.

Si rezultat i këtij zbulimi, është  rekomanduar përdorimi i kanellës në dietën e përditshme të një personi, për të humbur  kilet e tepërta dhe për të patur një peshë të shëndetshme.

Pra, nëse e pëlqeni kanellën dhe doni të humbisni peshë, filloni ta shtoni atë në vaktet tuaja të çdo dite që të arrini rezultatet që dëshironi.