Jeto shendetshem me Hurom!

Doni te shijoni nje leng te fresket frutash??
Ejani ne Globe dhe behuni pjese e demostrimit te shtrydheses numer 1 ne bote, Hurom
Le te shijojme se bashku benefitet e teknologjise se shtrydhjes se ngadalte.
Ju mirepresim neser ne oren 11:00 te qendra Globe te Rruga e Kavajes
Mos mungoni!