Ja kush e fitoi çmimin Best Folk Dance 2018

Qendra Kulturore e Fëmijëve “Peja” është rikthyer në qytetin e Pejës nga Festivali Ndërkombëtar “Luajmë dhe Vallëzojmë” që u mbajt në Durrës, si fituese e çmimit “Best Folk Dance 2018”.

Fëmijët nga Peja të cilët i kushtohen traditës dhe sidomos valleve janë shpërblyer për punën dhe prezantimin që kanë bërë në Durrës, ka njoftuar Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Pejë.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj