Ja cila do të jetë premiera e parë në TKOB

Premiera e parë e operas “Peshkatarët e Perlave” në Teatrin Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor që mban datën 7 mars të vitit 1964.
Një produksion ky që u vu në skenë me regji të Luigj Gurakuqit, dirigjim të Mustafa Krantjas dhe dekore e kostume të Shadan Toptanit

Grupi i Baletit po bën provat…