ART-mishërim / Mbrëmje poetike nga 2-shja SLAM Livia & Sonja

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Të pathënat (Livia Tice dhe Sonja Azizaj) në ART-mishërim

1. Çfarë ka SHK(r)UAR?
2. e TANISHMJA
3. ÇFARË po vjen?

ART-mishërim është një kuti me formë të çrregullt.

Një gjëndje pa emër, shkrirje e plotë e reflektimeve për të shkuarën, palëvizshmërinë/qetësinë e së tashmes dhe mendimet krijuese për të ardhmen.

Bashkuar në një zë, një krijesë midis një mbrëmjeje poetike dhe një Poetry Slam merr një tjetër formë jete në Destil, me performanca origjinale të dyshes, duke variuar nga shkrime dhe performanca personale në shkrime dhe performanca si dyshja “Të pathënat”.

Nëse do të doje të dëgjoje një fjalë të thuhej shpesh dhe pa ndonjë qëllim vërdallë teje, cila do ishte?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.