Mendje, trup, shpirt!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gjatë ndryshimit të stinëve nuk ndryshojnë vetëm kushtet klimaterike, por edhe gjendja jonë psikologjike, fizike e shëndetësore. Shumë prej balancave në fiziologjinë tonë prishen, duke na bërë më të prekshëm ndaj sëmundjeve apo luhatjeve të humorit, nivelit të socializimit me të tjerët apo edhe mënyrës se si ndihemi me jetën tonë.

Për t’u njohur me mënyrën më të lehtë dhe më efikase se si të balanconi përditshmërinë tuaj dhe të jeni gjithmonë në formë, ejani të dëgjoni këtë prezantim mbi teknikën e Meditimit Transentental.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.