Psikoterapia dhe trupi – Një lëvizje sa njëmijë fjalë

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Shkolla verore, që do mbahet në “American Wilson School” në Tetovë, është organizuar nga shoqata e psikologëve shqiptar të Maqedonisë “Vis Mentis” në bashkëpunim me “Institutin e analizës funksionale”.

Temat që do trajtohen janë:
– Trupi dhe segmentet
– Analiza funksionale
– Karakteri
– Formimi dhe funksioni
– Teknika Points and Positions
– Autizmi dhe bodyterapia

Mundësi pjesëmarrjeje kanë: profesionistë, studentë të psikologjisë, mjekësisë, ESR dhe punonjës social.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.