Hardh Fest 2017, vjen në Rahovec më 7-10 korrik

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hardh Fest 2017 – Qëllimi i festës së vjeljes së rrushit, është promovimi i rajonit vreshtar të luginës së Rahovecit, Vertarisë , Rakisë, trashëgimisë shpirtërore dhe kulturore si dhe turizmin rural në Kosoveë Gjithashtu, Hardh Fest, për qëllim ka të ruaj traditat dhe zakonet e lidhura me vreshtarin, verën dhe enologjinë, promovimi dhe fuqizimi i bashkëpunimit dhe lidhjeve në të gjithë zinxhirin prodhues, si dhe mundësit për promovim të turizmit rural të Komunës së Rahovecit në Kosovë, Rajon dhe mbarë Botën.

Të enjten më datë 7 korrik deri të dielën më datë 10 korrik në Rahovec. Për ju që s’e dini Rahoveci është qytet dhe komunë në pjesën jug-perëndimore të Kosovës. Në veri kufizohet me Klinën, në lindje me Suharekën, në pjesën jugore gjendet komuna e Prizrenit, ndërsa ne tërë pjesën perëndimore kufizohet me komunën e Gjakovës.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.