Teknologjia që punëson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Në kuadër të Javës së Inovacionit, Agjencia Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT) nën kujdesin e veçantë të Ministres për Inovacionin dhe Administratës Publike znj. Milena Harito, në partneritet me Universitetin e Biznesit dhe Teknologjisë Kosovë, dhe Divizionin UBT-CERT organizojnë për herë të parë konferencën studentore “Teknologjia qe puneson” në datën 17 Maj.

????Punimet duhet të fokusohen në temën e Javës së Inovacionit “Teknologjia që punëson”, në ndikimin dhe evoluimin e sulmeve kibernetike në rritjen e vendeve të punës, duke sjellë analiza nga Microsoft, Google, Amazon etj.

????Mirëpresim abstract-in e punimit/paper tuaj deri në datën 3 Prill në adresën contact@cirt.gov.al dhe aplikantët që do kualifikohen në fazën e parë do të kontaktohen për të paraqitur punimin e plotë deri në 24 Prill.

???? Ftojmë të aplikojnë të gjithë studentët e fakulteteve të drejtimit TIK nga Shqipëria e Kosova

???? Pjesëmarrësit do të vlerësohen me çertifikatë nga Ministrja znj. Harito
???? Për fituesit janë rezervuar çmime surprizë

Për çdo pyetje për aktivitetin: ???? contact@cirt.gov.al

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.