Inaugurimi I Biçikletes Më Inovative

Më në fund pritjes i erdhi fundi!
Bicikleta smart më komode, më e shpejtë dhe me teknologjinë më të përparuar, do të nis pedalimin e saj në datën 8 Qershor. Një bicikletë që do të kalojë pritshmëritë tuaja!
Jeni të gjithë të ftuar ta zbulojmë dhe provojmë së bashku. Nuk do të mungojë argëtimi dhe momente speciale.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj