Hapja e muzeve

Edhe dy ditë na ndajnë nga hapja e muzeve dhe parqeve arkeologjike.

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti ka shpërndarë një video të këngëtarit lirik shqiptar me famë botërore, Gëzim Myshketa, i cili përcjell mesazhin e tij nga larg, duke i ftuar të gjithë të shkojnë në muze.

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Muzeve, Myshketa i bën thirrje bashkatdhetarëve të tij të vizitojnë parqet arkeologjike dhe vendet historike, të cilat do të hapen pas dy ditëve pikërisht më 18 maj.