Guliver në Teatrin e Kukullave

Të dashur miq të vegjël të Teatrit të Kukullave!

26 Maj , E Shtunë , Ora 10 : 30 dhe 11 : 30 do të jetë Shfaqja:
“Guliver udhëtim në liliput”

27 Maj, E Diel , Ora 10 : 30 dhe 11 : 30 do të jetë Shfaqja:
“Guliver udhëtim në liliput ”

 

Ju mirëpresim

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj