Grand Opening Ceremony

“Për herë të parë në Shqipëri, ikonat botërore të luksit dhe cilësisë së lartë, në linjat e produkteve HOME dhe Interior Design, tashmë në një qendër të vetme: Pierre Cardin Home, EGLO, DOIMO SALOTTI, Magniflex, ARAN CUCINE, TEKA, Miele… dhe emra të tjerë, pionerë në industri dhe design. Deri në 30% ulje në të gjitha showroom-et.
PRESTIGE HOME – E gjithë shtëpia juaj!