Gjithcka eshte Vetedije!

Fizika kuantike gjithmone e me shume po tregon se universi eshte i perbere nga inteligjenca, nga vetedija dhe qe asgje nuk eshte ne thelb materiale.

Nje nga shkencat qe i eshte dedikuar studimit dhe aplikimit te njohurive mbi vetedijen eshte dhe e ashtuquajtura Shkenca e Vetedijes. Si nje shkence e mirefillte dhe shume e kompletuar Shkenca e Vetedijes pervec teorise ka dhe anen praktike te saj, tekniken e Meditimit Transcendental. MT (sic njihet shkurtimisht kjo teknike) mundeson qe Vetedija te behet plotesisht e Vetedijshme per veten e vet dhe ne kete menyre te permiresoje cdo aspekt te egzistences.

Per te njohur me shume mbi kete teknike, studimet shkencore, aplikimin dhe perfitimet qe vijne prej saj mund te ndiqni leksionin prezantues qe do te mbahet ne daten 16 shator ora 19:00. Leksioni publik i hapur per kedo pa pagese jepet nga instruktorja e kesaj teknike, Rudina Kopo, e certifikuar ne dhenien e kesaj teknike dhe ne aspekte me te avancuara te Shkences se Vetedijes ne Tailande dhe Hollande.

Leksioni do te zgjase per rreth 1 ore e gjysme dhe ne fund te ketij leksioni do te mund te regjistroheni ne kurset vijuese per te gjalleruar edhe ju inteligjencen qe ndodhet brenda jush. Ky takim mbahet ne zyrat e Meditimit Transcendental ne katin e dyte te qendres “Aksion Plus”, perballe seksionit te vizave te ambasades amerikane.