Gerta Mahmutaj & Band, më 3 maj tek Bla Bla Bar

E ku mund te kalohet me mire java sesa ne Bla Bla Public Bar!? Nje ambient miqesor dhe komod qe do ndizet nga zeri i mrekullueshem i Gerta Mahmutaj dhe tingujt e gjalle te Bandes se saj! Ndajeni me ne kete dite festive dhe nuk do te zhgenjeheni!