FUNDI. FILLIMI. SHQIPËRIA 1981-1991

Shënoje në kalendar! Më 6 korrik 2018 fotografi i njohur francez, Michel Setboun sjell në një ekspozitë fotografike Shqipërinë e viteve ’81 – ’91, gjatë periudhës së tranzicionit. Një seri fotosh të ndaluara për kohën, vijnë ekskluzivisht në COD!

Qëndra për Hapje dhe Dialog, Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj