Fragment nga Libri ”Dritë në Udhë”

”Dije o Nxënës se ata që kanë kaluar nga heshtja, që kanë përjetuar qetësinë e saj dhe kanë ruajtur forcën e saj, urojnë të njejtën gjë dhe për ty. Kështu, kur nxënësi, i aftë për të hyrë në Sallën e Nxënësisë futet brenda saj, arrin të takojë Mësuesin.”

Fragment nga Libri ”Dritë në Udhë” i autores Mabel Collins. Në treg nga Botime Akropoli i Ri