FOTO/Shtëpia luksoze ku jetojnë Jennifer Lopez dhe partneri i saj

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez janë një prej çifteve më të komentuar dhe më të dashur të Hollywood.

Edhe pse ata nuk janë të martuar, Lopez dhe Rodriguez kanë vendosur që të bashkëjetojnë dhe kanë zgjedhur si shtëpinë e tyre një apartament luksoz në zemër të New York.

Suita i ka kushtuar çiftit plot 15.3 milionë dollarë, e cila ndodhet në një prej godinave më luksoze të New York. Në brendësi të apartamentit ndodhet një palestër gjigande, si pasojë e dedikimit që dyshja ka ndaj aktivitetit fizik.

Shikoni për më shumë fotot e apartamentit mëposhtë: