Foto/Flamuri shqiptar i printuar në një pullë amerikane

Ambasa Amerikane në Tiranë ka postuar në profilin e saj zyrtar në Facebook një foto, në të cilët duket imazhi i flamurit shqiptar në një pullë amerikane.

Kjo pullë daton që prej vitit 1943 dhe është ruajtur që prej atëherë në arkiva.

Featured Image

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj