Festoni Krishtlindjet nën tingujt e muzikës live në “Caffe de Paris”, Korçë

Nuk e keni vendosur akoma se ku do ta festoni vigjiljen e festës së Krishtlindjeve? “Caffe De Paris” në qytetin e Korçës do të sjelli për ju një natë të paharrueshme feste!

Për kënaqësinë tuaj, do të performojnë live në skenën e De Paris, Arjan Dredhasi dhe Mariza Ikonomi, të shoqëruar nga Dj Geri.

Mbrëmja starton në orën 21:00 të datës 24 dhjetor, ndaj nxitoni për të rezervuar vendin tuaj në këtë mbrëmje festive në numrin e telefonit: 0693610575.