Festivali i Kulturës Urbane vjen në Tiranë

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Urban Cultural Festival është një event që do të ndodh për dy ditë rresht në kryeqytet, më datë 8 dhe 9 dhjetor, në dy vendndodhje të ndryshme.

Nocioni kryesor që ky festival kërkon të përcjellë tek pjesëmarrësit e saj është diskutimi për mbajtjen gjallë të kulturës, duke përfshirë diskutimin mbi artet dhe muzikën, si një pjesë të rëndësishme për shëndetin e jetës urbane në përgjithësi.

Në këtë event do të mbahen aktivitete të ndryshme, siç janë shfaqjet live nga artistë të njohur shqiptarë e të huaj, dialogje integruese midis njerëzve që janë të interesuar në zhanret e ndryshëm të kulturës, etj.

Festivali do të mbahet në datën 08 dhjetor, në Ditën e Rinisë tek parkimi i Sheshit Skënderbej dhe në datën 09 dhjetor do të zhvendoset tek Piramida. Ai gjithashtu do të shfaqet Live edhe për ndjekësit e rrjeteteve sociale të Telekom Electronic Beats.

Programi i Urban Cultural Festival është si më poshtë:

08 Dhjetor:

21:00 – 22:00: Erblin Bajko;

22:00 – 23:00: The Funky Villainz;

23:00 – 24:00: NR: Urban Roots;

00:00 – 01:30: Asian Dub Foundation;

01:30 – 03:00: Draft.

09 Dhjetor:

11:00 – 12:00: Graffiti Live Action;

12:00 – 13:00: Breakdance/ Skating/ Open Mic – Muzik nga Positive Cuts;

13:00 – 14:00: Diskutime;

14:00 – 15:00: Filma;

18:00 – 19:00: Diskutime;

19:00 – 21:00: Filma.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.