Eventi Hapes i Ulza Eco Park. Destinacion i Ri Turistik

Agjencia për Zhvillim Rajonal 2, ka kënaqësinë t’ju ftoje në Eventin Hapës të Ulza Eco Park, si destinacioni më i ri kombëtar i turizmit në Shqipëri

Ulza Eco Park do të jetë një destinacion i ri atraktiv, autentik,
mikpritës dhe interesant i turizmit rural e atij gjithëvjetor i rajonin 2 dhe me gjërë.

Ky event ka si synim nxitjen zhvillimit të turizmit qëndrueshëm duke u ofruar turisteve shqiptar dhe atyre të huaj një burim tjetër turistik.

Ju presim në Ulëz, me date 24 Prill 2018 në orën 10:30 të bëhemi të gjithë pjesë e këtij aktiviteti promovues.