Elina Duni publikon albumin ‘Partit’

Këngëtarja Elina Duni, pas dy viteve punë ka publikuar sot projektin e saj të radhës muzikor – ‘Partir’.

Duni, një artiste e kompletuar, ka lansuar projektin me disa këngë brenda tij, përfshirë “Amara Terra Mia”, “Vaj si Kenka” – një këngë tradicionale shqipe nga Maqedonia, “Meu Amor”, “Vishnja” dhe melodi të tjera të bukura që rrjedhin prej zërit të veçantë të Elinës.