Eja n’pazar!

Je edhe ti nga ata që çdo gjëje që është ”për t’u hedhur” i shton pakëz fantazi për ta kthyer në një punë arti? Atëherë, eja n’pazar!

Të shtunën më 22 hapim pazarin ”handmade” për të gjithë ata që kanë pasion dhe talent në krijimin e bizhuve, çantave, kapeleve apo çdo lloj ”artcraft-i” që krijon fatazia juaj.

Sille punën tënde në pazar te Parku Urban.

Shkruaj në inboxin e faqes Ecovolis Event ose kontako në numrin e telefonit 0693715869 që të rezervojmë një hapësire për krijimin tend.