CrossCountry 2018 – Raundi i Tretë më 6 maj

Bike Club Tirana me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, organizojnë Raundin e III të Kampionatit Kombëtar “Crosscountry 2018”.
Starti i garës do të jetë i përbashkët nga liqeni i Saukut të Vjetër në ora 11:00. Numri i pjesëmarrësve është i limituar max. 60 persona.
Për më shumë informacion: http://bikeclubtirana.org/xc-3.html

*Nëse ke dëshirë të zbulosh aktivitetet outdoor në Tiranë shkarko aplikacionin TIRANA IME OUTDOOR.