Colour Day Festival Albania 2018, më 12 Maj tek…

Ti je mbreti dhe mbretëresha i/e ëndrrave të tua! Në 12 maj 2018 vjen për herë të parë Colour Day Festival, festivali më i madh dhe më shumëngjyrësh të fton të ngjyrosësh ëndrrat e tua! https://www.facebook.com/events/439089836430377